Follow me on facebook
LONDON WEDDING PHOTOGRAPHER

London wedding photographer, based in Gipsy Hill, Crystal Palace: studied Management at Economics Academy of Bucharest, but after that I considered it wasn’t one of my goals in life. So I’ve decided to find my path going to study Journalism at Valachia Univerisity of Targoviste. That’s all I wanted since I was a child. Passionate storytelling, I have worked for some Romanian media companies and in the same time I have managed several blogs. Meanwhile I met some quality people and I started to get involved in two online gaming projects. In late 2009, I met Gabriela (my partener since then) and once I met her I found my passion for photography. In early 2010, I grabbed the first professional camera and since then I have not let it go. My goal is to present you the best story you can have! Nice to meet you my friends!

www.mariustudor.com

SEO + SOCIAL MEDIA WORKSHOP FOR WEDDING PHOTOGRAPHERS

*) This workshop will be held only in Romanian and will be available only for Romanian wedding photographers
SEO + SOCIAL MEDIA WORKSHOP MARIUS TUDOR

Esti fotograf de nunta si stii ca fotografiile tale sunt suficient de bune, dar nu primesti atat de multe cereri pe cat ti-ai dori si nu ai suficiente joburi? Ca multi alti fotografi de nunta simti ca esti in impas si ai senzatia ca pui mult suflet in imaginile pe care le creezi, in modul in care livrezi materialele, in experienta cu clientul, dar pur si simplu nu faci suficient ca sa fii o vizibil? Ai impresia ca e corvoada sa te ocupi de partea tehnica a site-ului tau si simti ca trebuie sa platesti mii de euro pentru un consultant care sa se ocupe de treaba asta? Ei bine, acest workshop focusat pe SEO si Social Media, dedicat si aplicat fotografiei de nunta, vine in ajutorul tau! Vei invata singur cum sa-ti alegi hostingul in functie de performante, vei invata singur cum sa-ti alegi si sa-ti customizezi un template SEO friendly, vei invata cum sa-ti instalezi singur WordPress, Joomla sau Drupal si vei invata cum sa-ti manageriezi singur site-ul tau fara sa ai cunostinte tehnice avansate ca sa poti ajunge mai aproape de clientii pe care ti-i doresti!

In cadrul acestui workshop vei invata, de la zero, cum sa-ti construiesti o pagina sau un blogpost relevante pentru motoarele de cautare si cum sa le promovezi eficient pe retelele sociale. Se spune asa, "content is king", dar daca nu esti un super scriitor, vei invata cum sa te promovezi fara sa ai abilitatea de scrie din suflet.

Acest workshop, de doua zile, va face ordine in workflow-ul tau legat de managerierea site-ului propriu. Vei intelege cum functioneaza motoarele de cautare si cum le folosesc clientii pentru a ajunge la fotograful de nunta pe care il cauta, vei afla combinatia de pluginuri care poate da un boost in cautari site-ului tau, vei intelege diferenta dintre short si long tail keywords (definitorie pentru a ajunge la clientii aproape de sufletul tau), vei intelege de ce irosesti resurse in promovarea pe Facebook, vei invata cum sa optimizezi costurile dedicate promovarii pe retelele sociale (in special Facebook si Instagram). Pe scurt, iti vei da seama ca sunt multe lucruri pe care le poti face singur fara sa aloci foarte mult timp (desigur, daca esti pasionat de acest subiect, poti investi cat timp doresti ca sa inveti sa te perfectionezi) si multe altele.

Despre mine, consultant in ultimii ani pentru site-uri dedicate fotografiei de nunta

Inainte de a fi fotograf de nunta, am activat in industria dezvoltarii de jocuri online browser based, ca si consultant pe probleme de SEO, quality control si siguranta. In 2010 am descoperit ca am o pasiune pentru fotografie si mi-am canalizat toata energia si cunostintele pentru a iesi in fata in domeniul fotografiei de nunta. Nu a fost usor, tinand cont ca am descoperit o concurenta acerba. Din 2010 si pana astazi:

 • am intretinut partea tehnica si de social media a studioului nostru din Romania, www.photochic.ro, site care a fost intre 2011 si 2015 pe prima pagina pe toate cautarile majore posibile pe Google;
 • de la sfarsitul lui 2015 am decis ca vreau sa fotografiez nunti in afara Romaniei si am lucrat la acest site in aceasta directie. In tot acest timp am fotografiat peste 350 de nunti ca fotograf principal si peste 120 de nunti ca fotograf secundar. Am fotografiat, de asemenea, evenimente corporate de anvergura: Gala Avon 125 de ani sau sosirea Olimpicilor romani de la Londra in 2012;
 • am fost consultant activ pentru mai multi fotografi de nunta la nivel international, cu rezultate majore in ultimii ani;
 • din 2015 sunt co-fondator si consultant SEO pentru WEDDCAMP, poate cea mai importanta conferinta dedicata fotografiei de nunta din Romania. In valtoarea unei concurente acerbe, site-ul WEDDCAMP este in primele 5 pozitii pe cautari pe google.com precum "wedding photography conference" sau "wedding photographers conference". WEDDCAMP strange anual peste 150 de fotografi de nunta din Romania si de peste hotare;
 • la inceputul lui 2017, compania care detine WEDDCAMP a achizitionat si si-a adaugat in portofoliu portalul si revista online WEDMAG pentru care, de asemenea, sunt consultant SEO. Traficul si performantele site-ului au crescut cu 25% de la achizitionare.

Dupa o experienta de aproape 9 ani in fotografia de nunta, am ajuns la concluzia ca, de la un punct, business-ul nu mai depinde de fotografia pe care o realizam, ci de modul cum ne expunem si ne prezentam in fata clientilor. Din acest motiv va propun un workshop care va va aduce mai aproape de clientii pe care vi-i doriti, fie ca prestati servicii in Romania, fie ca vreti sa cuceriti piata internationala.

Workshopul va avea loc in Bucuresti, Romania, intre 30-31 ianuarie 2018, iar pretul este 300 €. Rezervarea se va face dupa achitarea a 50% din pretul total (anume 150 €). Plata se va face dupa primirea facturii sau online, prin Paypal, AICI.
Locatia: studioul lui Ciprian Dumitrescu, adresa: Calea Grivitei 39, interfon 15C, etaj 1, vis-a-vis de Facultatea de Arte, langa Profi Art. Coordonate maps.
Locuri disponibile: 5/10
seo social media workshop marius tudor

Ziua 1

 • 9 am  - 10 am / Inregistrare, socializare la cafea
 • 10 am -12 pm / Notiuni elementare despre SEO si Social Media aplicate pe fotografia de nunta (cum alegem hostingul in functie de performante si nevoi, cum alegem un template SEO friendly si cum il customizam, instalare WordPress, Joomla, Dropal si configurare, Link building - back links, internal links - optimizarea imaginilor, ranking-ul homepage-ului, altor pagini interne si posturilor, short and long tail keywords, instalare WordPress, Joomla sau Drupal);
 • 12 pm - 1 pm / Modul in care clientii inteleg Google si retelele sociale si cum le folosesc
 • 1 pm - 2 pm / Pauza de masa
 • 2 pm - 4 pm / Configurarea hostului si structura site-ului (categorii, pagini, posturi, suita de pluginuri necesara pentru o optimizare cat mai buna, cunostinte avansate despre short si long tail keywords, pe ce mizam pentru a ajunge cat mai aproape de clientii pe care ni-i dorim, importanta platilor online in fotografia de nunta, importanta versiunii mobile)
 • 4 pm - 6 pm / Demonstratie live: pregatirea unui blogpost - text plus configurarea imaginilor, tool-uri necesare pentru optimizarea imaginilor, promovarea pe retelele sociale (cum facem o campanie pe Facebook si Instagram, Facebook pixel, newsletter)
 • 6 pm - 7.30 pm / Intrebari si raspunsuri

Ziua 2

Ziua a doua este dedicata participantilor. Voi face o analiza a site-urilor fiecaruia si voi specifica punctele slabe si punctele tari, ce trebuie imbunatatit, ce trebuie adaugat si la ce trebuie renuntat (sfaturi despre prima pagina, alte pagini interne, sfaturi tehnice si modalitati de redactare a textelor pentru motoarele de cautare).

 • 9 am - 10 am socializare la cafea
 • 10 am - 11 am - prima sesiune de analiza a site-ului pentru 1 participant
 • 11 am - 12 pm - a doua sesiune a site-ului pentru 1 participant
 • 12 pm - 1 pm - a treia sesiune a site-ului pentru 1 participant
 • 1 pm - 2 pm - pauza de masa
 • 2 pm - 3 pm - a patra sesiune de analiza a site-ului pentru 1 participant
 • 3 pm - 4 pm - a cincea sesiune de analiza a site-ului pentru 1 participant
 • 4 pm - 5 pm - a sasea sesiune de analiza a site-ului pentru 1 participant
 • 5 pm - 6 pm - a saptea sesiune de analiza a site-ului pentru 1 participant
 • 6 pm - 7 pm - a opta sesiune de analiza a site-ului pentru 1 participant
 • 7 pm - 8 pm - a noua sesiune de analiza a site-ului pentru 1 participant
 • 8 pm - 9 pm - a zecea sesiune de analiza a site-ului pentru 1 participant

Fiecare participant va afla la final daca hostingul pentru care plateste e rentabil sau trebuie sa se reorienteze catre alta companie, daca viteza de incarcare este optima, daca structura site-ului trebuie imbunatatita, daca are nevoie de plugin-uri noi, daca prima pagina atrage clientul - alegerea imaginilor, numarul imaginilor, optimizarea imaginilor, textul si blocurile afisate - discutii despre identitatea vizuala dar si alte sfaturi.

BONUS

La finalul workshopului va avea loc o tombola. Castigatorul va primi 6 sedinte de consultanta SEO+Social Media gratuite alaturi de mine intinse pe durata a 12 luni. Fiecare sedinta va avea loc pe Skype, durata fiecarei sedinte este de 1 ora si 30 de minute. Fiecare sedinta trebuie sa fie la minumum 6 saptamani distanta de precedenta pentru o evaluare corecta a rezultatelor. De asemenea, castigatorul va primi un pachet de hosting optimizat pentru WordPress pentru 1 an. Valoarea consultatiilor + hostingul pe 1 an este de 1150 €.

Esti interesat de acest workshop? Completeaza formularul ca sa primesti mai multe detalii!